Løgumkloster CL Partyservice

Om os | CL partyservice

Hej

Vi tænkte, at det var på tide med en præsentation af os bag virksomheden CL partyservice Løgumkloster og profilen CL partyservice.dk

Virksomheden består af os Johnny og Anne. Johnny er virksomhedens ansigt udadtil. Det er ham som står for al driften i Løgumkloster. Det er ham, som I snakker og skriver med ved bestilling af vores menuer og det er ham som tilbereder vores lækre mad, som sendes ud af huset.

Bag skærmen og blæksprutten finder I Anne, som har ansvaret for SoMe samt hjælper med forberedelserne i køkkenet og forskellige andre opgaver.

Vi har været sammen i 16 år og gift i 12 år, sammen har vi vores skønne drenge Hector på 10 år og Logan på 6 år samt vores hund Max.

Johnny er 42 år og af uddannelse har han 15 års erfaring indenfor madbranchen, 8 års erfaring som fængselsbetjent og uddannet vagt og sportsmassør. I fritiden dyrker Johnny en masse sport som fodbold, styrketræning og løb. Han er fodboldtræner for U11 drenge i Toftlund IF.

Anne er 42 år og af uddannelse har hun 6 års erfaring som salgsassistent med speciale i detail, 13 års erfaring som kontorassistent med speciale i administration samt har været på kursus indenfor social media marketing. I fritiden bruger Anne tiden på fitness og en masse gåture med vores hund.

Fælles elsker vi at tage på ture, mini ophold og ferier med vores drenge og skabe en masse dejlige minder sammen. Vi værdsætter oplevelser sammen som familie og som et break væk fra en travl hverdag.

Vi elsker vores arbejde og vi elsker tilfredse kunder.

Tusind tak for al den opbakning og tillid som I viser os – det betyder mere end i aner.

Hvem er vi?

Vi er en familieejet virksomhed, som brænder for at tilberede frisk og lækker mad. For os er det vigtigt, at vores kunder er i centrum og derved har en fantastisk oplevelse fra første henvendelse frem til smagsoplevelsen af vores lækre menuer.​

​Vi er et cateringfirma beliggende i Brønderslev og Løgumkloster, som tilbyder catering til fester af enhver størrelse, både i vores eget lokalområde, men også til Aalborg og resten af Danmark.

​Vi ved, at maden er noget af det vigtigste til en fest eller et arrangement. Derfor bruger vi altid friske råvarer, og vi giver os altid ekstra tid til at gøre maden helt perfekt. Så tøv ikke med at kontakte os.

Så står du og skal afholde en større eller mindre fest, og har brug for professionel hjælp til catering, står vi klar til at hjælpe dig.

 

​Få catering med velsmagende og lækker mad

Hos CL Partyservice har vi mere end 18 års erfaring med catering og levering af mad til fester og andre arrangementer. Du kan derfor være sikker på, at hvis du bestiller catering hos os, så får du leveret lækker og velsmagende mad.

Vi har særligt fokus på den gode smag, og vi vil gøre vores bedste for, at du får den bedste smagsoplevelse. Derfor kvalitetssikrer vi alle vores fødevarer og udvælger de bedste råvarer. Dertil prøvesmager vi al vores mad, inden vi sender det ud til catering. Det er din sikkerhed for at få den bedste løsning og den bedste smagsoplevelse, både for dig og dine gæster.

​Vi leverer catering både til private, institutioner, foreninger og erhverv og vi giver gerne en hånd med maden til ethvert arrangement.

Så tøv ikke med at kontakte os.

Vi er klar, når I er klar!

Johnny & Anne

Kort om os

Hos CL Partyservice har vi mere end 20 års erfaring med catering og levering af mad til fester og alle typer arrangementer. Du kan derfor være sikker på, at når du bestiller catering hos os, så får du leveret lækker og velsmagende mad og en professionel oplevelse fra start til slut. Tlf: 30 54 55 45 Mail: cl@clpartyservice.dk

Kontakt os

​Storegade 6 6240 Løgumkloster

Tlf: 30 54 55 45 E-mail: cl@clpartyservice.dk CVR-nummer: 27826970

Betalingsformer

MastercardVisaDankort
Kontrolrapport
MastercardVisaDankortKontrolrapport